Om oss

Jag heter Ingela och är gift med Magnus. Våra barn är vuxna och för några år sedan köpte vi vårt drömhus, ”Berglunds” lilla gård som ligger vackert beläget i skogskanten på Ravansböle, mitt på jaktvårdsområdet i Tynderö. Huset har vi totalrenoverat och vi har gjort det mesta själva för att få det precis som vi vill ha det. Vi har gjort vårt bästa för att behålla 1900-talskänslan med en del inslag av nytt. Det finns förstås fortfarande en hel som måste göras men så är det ju när man har hus, klar blir man väl aldrig 🙂

Jakt och träning tillsammans med våra hundar är vår stora passion som vi ägnar stor del av vår fritid till, vår livskvalité.

Jag  har varit delägare i en kennel de senaste sex åren. Under den tiden födde jag upp fyra kullar – totalt 32 fina och arbetsvilliga valpar. Magnus intresse för både rasen och uppfödning växte och i november  2021 bestämde vi oss för att starta en helt ny kennel tillsammans vilket känns jättespännande. Mer info om kenneln hittar ni på hemsidan –  Axelerate Gundogs.

När vintern är som mörkast och tråkigast försöker vi komma iväg på en resa till sol och värme, viktigt att ladda batterierna inför kommande säsong!

Magnus och jag, dammiga efter en fantastiskt rolig fyrhjulingstur i öknen på Kap Verde 2017.

Här kommer jag i text och bilder dela mig av min och Magnus vardag i vårt paradis som vi delar med våra hundar.