Narnia!

Det är så galet vackert nu efter att sista snön kom och vi har haft några fantastiskt härliga vinterdagar, såna där som man önskar att de alltid ska vara. En riktig norrskensvinter har det dessutom varit, det är så mäktigt!

Nu börjar Elsa bli rund om magen, bara på några dagar har det hänt massor. Hon tycker det är lite konstigt men inser själv att hon är lite märkvärdig. Att vara i hundrummet är liksom inte hennes ”cup of tea” just nu, hennes rättmätiga plats är i soffan… Enligt henne själv… Och hon visar det väldigt tydligt 🙂

Tränat har vi förstås gjort i finvädret och så har vi haft finbesök av flera valpköpare från olika kullar, så roligt 🙂 Och äntligen har jag plockat fram systemkameran och fotat i helgen, har varit så jäkla slut så jag har inte haft någon energi till det på väldigt länge. Fotade hela gänget så vi fick lite bättre bilder till hemsidan.

Bettan och Magnus fick bästa avslutet på den här helgen, kanske till och med för den här säsongen. Husse fick äntligen skjuta haren som Bettan jagat så fint under så många helger men som ingen har lyckats komma åt. En smart lite pojk-hare som lyckats hålla sig på behörigt avstånd från skyttarna, fram till idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.