Vårbarn och efterlängtade aktiviteter!

Jag har alltid haft is i magen och väntat till jag själv sett att tiken varit dräktig men den här gången kunde jag baskemig inte låta bli så i tisdags åkte jag och Elsa iväg och gjorde ett ultraljud. O visst är det små bebisar i lilla magen 🙂 Hur många vet vi inte men att hon är dräktig är det ingen tvekan om!!!

Elsa är nu i mitten av femte dräktighetsveckan och på tisdag går hon in i vecka sex. Så framåt nästa helg kan vi nog se att magen börjar bli lite rundare. Det ska verkligen bli så roligt, vi har sett fram emot att Elsa ska få en kull så länge.

Planeringen för våren och sommaren är nu i full gång, både kurser hemmavid och söderut 🙂

Utöver aktiviteter med hundarna så har vi planerat en husvagnssemester till Danmark och sist men inte minst… Äntligen känner vi oss tillräckligt säkra på att det ska gå att komma iväg till solen i höst så igår bokade vi! November bär det av till Kap Verde igen – som vi längtat!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.