Hur tusan är det möjligt…

… att jag har en dotter som i dagarna hunnit fylla hela 30 år? Det känns helt overkligt… Min lilla fantastiska tjej som gör mig så stolt varendaste dag.

30 år av kärlek – Härifrån till ”stjärnstopp” <3

Efter Fannys 30-årsfirande så fick vi en helt underbar helg, det känns verkligen nu att våren börjar närma sig. Det är ljusare längre på dagarna, solen värmer och energin börjar komma tillbaks. I lördags blev det en långprommis till Holmö Brygga tillsammans med Pelle och grabbarna, på vägen tillbaks premiärshoppade vi på Tynderös lilla AutoMat.

Så smidigt och enkelt, verkligen ett superbra initiativ!!!

SMHI har under hela veckan hotat med skitväder idag men så blev det inte. Igår ändrade de prognosen till strålande sol och precis så blev det. Magnus stack iväg med Bettan tidigt i morse och de fick en bra harjakt. Jag stannade hemma o tränade med Henning tillsammans med Monica, Marie och deras grabbar. Elsa fick komma ut en kortis också, åh va glad hon blev 🙂

Nu är hela flocken Rosenholm både nöjda och så där skönt trötta. Vi människor Rosenholm ska snart ta plats i soffan och jag tror Bettan ska få göra oss sällskap där ikväll. Det finns fler som tydligt visar att de också har förhoppningar om det….

Henning (som har somnat men nosen mellan gallren på grinden), Ethel & Hadar

Sorry gänget men ikväll får ni nöja er med hundrummet, ert fina rum där ni har det himla bra och mysigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.