2022 – Startskottet!

Det blev en trevlig övergång till 2022 tillsammans med Per & Carin, vi firade in det nya året med god mat, flera partier Chicago till mitt i natten o jag vann inte en enda gång 🙂

År 2021 har ju helt gått i pandemins tecken med distans och allt annat som den innebär. Men trots det så har det ändå varit ett bra år och jag har gjort saker under året som jag är så förbaskat stolt över! Jag fortsätter att utmana mig själv under 2022, lägger ribban högt och vet att jag kommer lyckas!

Elsa-gumman började löpa kring nyår och på Trettondagen begav vi oss till Moheda hon och jag i tron att det skulle ta några dagar. Men tji fick jag! Elsas ägglossning drog ut på tiden den här gången så det slutade med att vi blev kvar en hel vecka, en jäkla tur att jag tog med mig jobbdatorn. Två bra parningar fick vi till på dag 16 och 17 innan vi åkte hem så nu är det bara att hålla alla tummarna att det kommer ett gäng småbarn i början av vecka 11 <3

En bra vecka fick jag i Smålands lilla Moheda och fick möjlighet att lära mig massor!

Jag råkade köpa en valp också 🙂 Min plan har ju varit att behålla en tik från Elsa/Blue-kullen men under tiden jag var där nere så föddes en annan kull, Blue är pappa till den kullen också. Tiken känner jag också väl till och gillar henne väldigt mycket så jag slog till. Kul att få in lite nytt 🙂

I övrigt rullar allt på som vanligt, vardagen har kommit igång både på jobbet och hemma. Både vi och hundarna har gått lite i ide under helgerna men det börjar bli dags att köra igång träningen igen.

Henning apporterade en räv som Magnus skjutit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.