Signe 7 år!!!

Idag blir min fina lilla primadonna hela 7 år! Hon trivs verkligen att vara äldst här hemma och tar alla tillfällen i akt att visa att hon ska behandlas därefter. Att sitta i hundgården eller bakom stängd grind till hundrummet tex är under all hennes värdighet 🙂

Jag älskar alla mina hundar men Signe… Hon är något alldeles speciellt för mig. Världens finaste tjej som till våren ska ha sin sista kull valpar. Hon är en fin och duktig mamma som lämnar superfina och trevliga valpar men efter den här kullen får de andra tjejerna här hemma ta över det här med småbarnsbestyren.

Grattis på 7-årsdagen SigneGumman <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.