God Fortsättning!

Nu kan vi säga att vi är symtomfria Magnus & jag. Precis som efter en vanlig influensa så är man hostig och trött efteråt, men smittfria. Vi har bägge börjat arbeta igen och vi har förstås tagit de två feberfria dagarna som FHM rekommenderar i beaktning men plussat på 2-3 dagar. För säkerhets skull…

Trots avsaknad av en barn- och barnabarnsjul så hade vi det ändå helt ok. Lite Bingolotto blev det på uppesittarkvällen med god ostbricka och gott vin till som vi fått i julklapp från Maggan, Tobbe & Emil.

Så blev det julafton och med bästa ICA Söråkers hjälp fick vi hem allt vi ville ha, Magnus & jag.

Naturligtvis hade Fanny fixat detta till oss om vi bett henne men nu fick vi det hemkört och sparade vi henne en del av hennes fritid dagarna innan julafton 🙂 Stort tack till dig Fanny, vi har aldrig klarat oss igenom detta så enkelt om det inte varit för dig <3

Så var julen över och det börjar närma sig Nyår. Hade äntligen en inbokad frissatid i måndags o kände att utifrån alla tråkigheter så måste jag göra nåt kul med mig själv o så här blev det 🙂

Morotsrött med en svart slinga i på sidan! Jag har trivts med det blonda men kände direkt att det här är ju ändå jag på riktigt, just nu… Om ett par månader kanske det är något helt annat, det ser vi då 🙂

One thought on “God Fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.