Tristess!

Kära nån va vi har tråkigt… Nu har det gått snart två veckor sen vi blev sjuka och i det stora hela, ingen förändring! Det går upp o ner hela tiden, ena dagen tror vi att vi börjar bli friska för att nästa dag få världens bakslag. När det ”går upp” så är det lätt att tro att man tex orkar gå en prommis men det visar sig redan efter typ femtio meter att det går inte, kroppen sätter stopp på alla sätt och vis – helt sjukt och jag har aldrig varit med om något liknande!

Jag fick äntligen tillbaks smaken i lördags vilket verkligen var helt fantastiskt! Men eftersom dagarna gått så inser jag all allt smakar ju vanilj. Vanilj är i och för sig jättegott men curry, ost, kött, kaffe och bröd tex ska inte smaka vanilj. Mycket märkligt!!!

Hundarna har tråkigt men det överlever de. Jag tror faktiskt de känner av att vi är sjuka för de sköter sig exemplariskt hela gänget, de är hur lugna och fina som helst trots minimal aktivitet.

Vi fick en fin tidig julklapp av Emils husse o matte förra veckan, den ska vi ge oss på så snart vi båda har smaken tillbaks samt att den också stämmer överens med verkligheten 🙂

Goda ostar och ett gott rött vin!

Många serier har vi gått igenom de här veckorna och nu är det dags att ge oss in i andra säsongen av Gåsmamman, mycket spännande!!!!

Var rädda om varandra och håll avstånd!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.