Två pinnar till i statistiken!

Det går inte att vara nog försiktig, bacillerna frodas därute o plötsligt smäller det till – så också för oss. Magnus och jag blev risiga på onsdag eftermiddag/kväll förra veckan och sedan gick det snabbt. Fredag gjorde vi ett Covid-test och på lördag kväll fick vi svar att vi var positiva bägge två.

Det är lite synd om oss faktiskt, riktigt hängiga. Tungandade, hosta, ont i kroppen och knoppen, feber och dessutom så har vi tappat lukt och smak till 100%. Ingenting smakar någonting. Det är viktigt att äta när man är sjuk men hur kul är det när man bara känner om det är varmt, kallt, mjukt eller hårt? The är skönt för halsen så det går det en hel del av. Fast rent krasst så hade vi egentligen lika gärna bara kunna koka upp vatten o skippat the-påsen, smaken är densamma just nu – noll!

Ett riktigt gnällinlägg blev det här men just nu så var det bara skönt att ”hä ur mig” 🙂

Det hade kunnat vara mycket värre, tänker på alla som kämpar för sina liv på sjukhusen. Vi är ju ändå hemma Magnus och jag och vi har varandra. Karantänlivet fungerar ypperligt tack vare barn och vänner som handlar och fixar åt oss. Så har vi en skön soffa och många kanaler på tv:n, det är en jäkla tur det eftersom det är där vi tillbringar tiden från morgon till kväll sen i onsdags 🙂

Ta hand om er och håll avstånd <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.