Barnbarn, hundarna & semester

Nu har jag haft semester i nästan två veckor, härligt men det går verkligen alldeles för fort… Magnus och jag har inte en endaste semesterdag gemensamt i år men vi har ljusa kvällar tillsammans och så helgerna förstås.

De två första veckorna av min semester har varit helt fulltecknade och det två sista är helt tomma, för att jag har sett till att det ska vara så. Visst finns det saker planerade men bara sånt som är för min, Magnus och för hundarnas skull 🙂

Henning växer…

… hjortron plockas…

… på en fin myr i Edsele.

Min höft fixade inte hjortronplockning så jag offrade mig på att ta hand om lilla Lukas medan mamma My och morfar Magnus kämpade på 🙂

Idag har vi haft gammelfarmormys 🙂

I morgon ska vi ha trevligheter och sen blir det träning för hela slanten inför SGL-provet nästa helg där vi ska starta Ethel och Elsa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.