Full fart i valplådan!!!!

Nu går det fort, småbarna är drygt 4 veckor och det är verkligen full fart. Under helgen som var så fick de kontroll på småbenen, de busar med varandra, leksaker har blivit intressanta och de bara älskar när vi sätter oss i valplådan…

… om inte mamma Signe kommer – då är vi typ ”över” 🙂 Alla nio är så himla fina, tillgängliga och sociala. Första besöket (valpköpare) som fick komma in i valplådan hade vi igår, alla valpar blev stormförtjusta och valpköparna hade vääääääldigt svårt att slita sig från lådan 🙂

Jag har hållit mig hemma från jobbet i största möjliga mån senaste 6-7 veckorna, vi har möjligheten att jobba hemma och av hänsyn till både kollegor, oss själva och våra familjer så gör jag det valet som läget är just nu. Med vissa undantag… Ibland behöver vi helt enkelt vara på plats, som idag till exempel. Jag ställde klockan lite extra tidigt eftersom jag behövde liiiiite längre startsträcka då jag har tappat ”att- fixa–till-mig-rutinerna” 🙂 Att komma upp tidigt visade sig vara ett bra val! Precis som vanligt hade vi orrspel på lägdan. Tranorna kom, dansade och gjorde småtranor. Två rådjur passerade och jag satt lugnt och tittade, en vårmorgon som alla andra. Men när det dök upp två älgar var jag bara tvungen att ta fram kameran och filma 🙂

Det var två fina fjolingar som blev lite trakasserade av tranorna som inte verkade helt nöjda med sällskapet. De stapplade runt lite innan de bestämde sig för att gå tillbaks samma väg som de kom ifrån.

En fin morgon, en bra arbetsdag och härligt att ”göra helg” tillsammans med finaste Magnus och resten av gänget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.