Svårt att låta bli!

Jag hade ju bestämt mig för att inte starta Signe nåt i år men när hösten kom så kunde jag inte låta bli, det får bära eller brista för jag känner att jag måste testa. Vi gör helt enkelt en liten roadtrip till Umeå på lördag tillsammans med Nisse och Signe för att efter det susa vidare upp till Luleå och starta på KKL. Spännande och pirrigt som tusan och hur det än slutar så kommer vi få en mysig helg med två hotellnätter, två hotellfrukostar och härliga marker/vyer.

Skönt att åka iväg med bara Signe och Nisse och med trygg hand lämna över resten av gänget till hund/husvakten över hela helgen 🙂

Önskar vi hade planerat detta lite tidigare då jag aldrig varit så långt norrut, stör mig lite att vi inte hade några dagar till semester så vi hade kunna fortsätta trippen ännu längre upp i vårt vackra avlånga land. Det får helt enkelt bli en annan gång 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.