Jakt, mat och trevligheter!

I fredags efter jobbet packade vi in alla hundar (nästan alla) och så susade jag, Magnus  och Agneta ner till Ljusdal för en riktig hundhelg 🙂 Jakt stod på schemat och det var precis vad vi gjorde hela helgen med några få avbrott för lunch och middag. Fantastiskt ordnat med både jakt, underbart god mat och trevligt sällskap både i gruppen och tillsammans med Henry och Eva som ordnat allt för oss.

Signe löper så jag trodde först inte jag skulle kunna köra henne men det här löpet har dragit ut på tiden och då hon inte har gått in i höglöp så kunde jag ändå ha med henne på jakterna hela helgen. Vi hann med jakt på både gås, duva och and – alla fem hundarna i gruppen var lugna, fina och gjorde det så bra! Signe var aningens ”löp-bäng” idag men hon har trots det gjort det himla bra gullgumman och jag är nöjd <3 Roligast av allt var att hela gänget tog gås, till och med de som var skadeskjutna – bra gjort av fem reterivers som aldrig aapporterat gås tidigare!

Här var Nisse helt slut efter en lång morgon/förmiddag med mycket jobb, därav att den sista apporten hamnade framför fötterna istället för i handen på husse. Gässen är stora och tunga 🙂

Fem hundar och fem förare ihoppackade i gömslet i väntan på gås.
Signe och en av duvorna.
Nisse och en av duvorna.
Förväntansfull liten Signe med full fokus på skyttarna och himlen.
Signes och min vy idag i väntan på änderna.

Nu är vi helt slut allihop och efter en fantastisk helg så är det nu skönt att komma hem igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.