Vatten!!!

Jag ska starta Tyra på prov på söndag och idag var första gången på säsongen som vi tränade vatten, aningens sista minuten som vanligt… Blev glatt överraskad för det gick bättre än väntat! Men… Det säger ändå ingenting om hur det kommer gå på söndag i ny miljö, en till hund att gå tillsammans med samt en pirrig matte som utstrålar massa nervositet. Jaja, första start i öppen klass och det får faktiskt gå som det går 🙂

Signe gjorde det också riktigt bra och även hon tyckte att det var så kul! Efter träningen fick hon och Nisse några korta markeringar bara för skoj skull, lite bus måste man ju också få 🙂 Magnus fick till några häftiga bilder på dem och en liten rolig film på Signe ”Bomben” Rosenholm <3

Signe & jag
Nisse & jag

En sen kväll blev det som vi avrundar med en dusch och lite ost och kex, strax dags att sova 🙂

 

One thought on “Vatten!!!

  1. Kattis says:

    Så kul film. Kunde inte se på jobbdatorn så jag fick kolla nu. Häftigt det ser ut och inte fasen ser man att Signe har haft valpar. Vilken kropp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.