Frid i kroppen!

Herre jäklats vad jag har hunnit med mycket idag och dessutom utan att bli helt slut – har bara en sån där härlig ”nöjdkänsla”! Har hunnit med massor på jobbet fastän jag stack iväg och vaccinerade ElsaGumman som tog drygt en timme på förmiddagen.

Elsa i väntrummet hos veterinären Yvonne.

Jobbade hemma och hann då med att träna både Tyra och Signe när dagen var slut och det gick dessutom så bra trots att jag funderade innan på om jag kanske hade lagt upp träningen för svårt. Återigen bevis på att spänner man bara bågen lite extra så blir även hundarna mer fokuserade på uppgiften, de kan så mycket mer än vad man tror 🙂 Precis när jag tränat klart kom Peter och hämtade vilt till provet nästa helg o så tog vi tog lite kaffe innan han susade tillbaks till Ullånger.

Nu känner jag mig rätt nöjd och väntar bara på att kära maken ska komma hem så vi får äta en väldigt sen middag, är helt galet hungrig nu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.