Trögstartad!

Det är verkligen helt hopplöst att komma upp på mornarna, sover som en stock och fattar knappt att klockan ringer. I måndags stängde jag av den i sömnen så vi försov oss för första gången på flera år. Inte nån jätteförsovning men gott och väl så det blev skitstressigt för att hinna till jobbet klockan 8. I morse var det nära igen…

Lugnt och skönt är det däremot på jobbet och äntligen finns det tid att ta itu med allt sånt som inte hunnits med under våren. Hinner tom prata och fika med folk och det känns ju extra bra 🙂 Mindre bra var att vi hade en älgolycka på Tynderö går. Gick tack och lov bra med de i bilen men älgen klarade sig tyvärr inte 🙁 Magnus åkte dit och hjälpte till att dra fram den och Nisse fick följa med. Lite läskigt tyckte Nisse som aldrig sett en älg på så nära håll förut men det släppte  snabbt.

O här hade jag tänkt lägga ut en bild på Nisse och älgen men jag struntar i det då hela historien bara känns så tragisk. En helt annan sak med jaktbilder!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.