Host!

Har känt hela dagen att det killar i halsen och att det gör sådär riktigt förkylningsont när jag hostar, jag får inte bli sjuk nu när jag äntligen har semester! Avslutar kvällen med en rejäl whisky och hoppas den skrämmer bort alla baciller 🙂

Apropå whisky så fick vi en fin present ikväll av Smulans (Stargolds Bells) husse och matte.

Bells, choklad och gokaffe 🙂

Då gräset på lägdan är alldeles för högt så körde vi kvällens träning med Smulan under en prommis istället.  Även Jaffa följde med så vi fick lite extra störning, blev jättebra och det syns att alla tre har kämpat på hemma –  både husse, matte och fina lilla Smulan 🙂

Inte helt enkelt att få Jaffa och Smulan på samma bild 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.