Växlande väder…

… har det verkligen varit idag, bortsett från snö och hagel så tror jag vi gått igenom hela väderprognosen. Tio minuter ösregn, tio minuter strålande solsken med värme, tio minuter mulet och blåst – om vartannat hela dagen! Helt galet och det har inte gått att göra någonting utomhus. Har hållit mig inomhus och städat, tvättat varvat med massa valpmys. Elsa har inte varit på topp idag, loj och hängig men äter och dricker i alla fall som hon ska. Det är säkert bättre i morgon.

Vi roade oss med att titta på ett par avsnitt av ”Det okända” Elsa och jag. Egentligen är det dumt av mig att titta på det programmet eftersom jag är så himla mörkrädd.

Dagens middagstallrik var nog det tråkigaste jag sett på länge, var ensam hemma så det fick bli fiskpinnar. Men… Tallriken må se bedrövlig ut men det var jättegott då det var evigheter sedan jag åt fiskpinnar. Fast det hade varit mycket godare med mos till 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.