Slapp och shopping!

Har verkligen inte gjort många knop idag, mest bara slackat med Elsa framför tv:n. Känner mig trött och jag behövde verkligen det. Tog mig i kragen på eftermiddagen och mötte upp Magnus i Birsta för lite shopping. Vi behövde nya jeans bägge två, en ny Iphone-laddare till mig eftersom Elsa tuggat sönder min samt att Magnus telefon gjort sitt så det var dags för en ny – blev en Samsung S8. Nu har ju jag vant mig vid Iphone men kan erkänna att jag blir avis på kameran i Samsung som är mycket bättre! Men jag kan ju inte byta bara för kameran då allt annat med Iphone tilltalar mig mer.

Blev en pizza på vägen hem och medan Magnus grejade med telefonen så tog jag en tupplur med Signe och Elsa på sängen. Kvällen avslutades med en kortprommis på lägdan så Elsa också kunde följa med tillsammans med hela gänget. Lite läskigt var det till en början men sen gick det som hejsan 🙂

Vår finaste gamla gubbe – Tello
Elsa, jag & Tello

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.