Härlig känsla!!!!

Nu är valplådan bortplockad och vardagsrummet ser ut som vanligt igen. Trots att vi bor så litet så känns det plötsligt jättestort med tanke på hur trångt vi haft senaste åtta veckorna. Vi har fött upp nio stycken helt underbara valpar, det ska verkligen bli roligt att följa dem! Till dessa små underverk har vi dessutom fått helt fantastiska mattar och hussar – det känns så bra på alla sätt och vis 🙂

Sista lilla tjejen flyttade till Gällivare i morse tillsammans med Sofia och Andreas. Stort lycka till med lilla Morran som ska köra Agility tillsammans med Sofia 🙂

Lilla Elsa är nu ensam kvar och ska nu först o främst komma in i resten av flocken, hon är nyfiken så det kommer gå jättebra. Så har vi börjat träna på att ligga o mysa framför tv:n, det lärde hon sig blixtsnabbt 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.