Flopp!

Började för snart två år sedan o spela ett spel på surfplattan, ett sånt där bra spel som är lagom klurigt och roligt. Ganska skönt att pyssla en stund med på mornar och på kvällar och jag har hunnit ganska långt på spelet under den här tiden.  Sista veckan har det dock bara jäklats, kastas ur efter typ en halv minut. Allt annat på plattan fungerar utom just detta och efter att ha försökt allt från uppdatering till rensning mm så chansade jag och helt enkelt ominstallerade spelet ikväll,. Det slutade precis som jag befarade, allt jag gjort är borta och jag är tillbaks på ruta ett… Orkar verkligen inte börja om från början så nu får det helt enkelt vara, blev grinig och avinstallerade det helt.

Blev inte så mycket annat gjort här hemma ikväll än att slappa framför tv:n  och Gold Rusch men det var himla mysigt tyckte både vi och hundarna 🙂 Tyvärr så är jag inne i en sån där period nu då jag inte klarar se klart ett helt program, hinner somna innan det är slut.

Tello, Tyra och mina ben med hundhår på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.