Skare!!

Egentligen har det varit ganska bra säsong för Bettan och Tello då det varken varit för mycket snö (fast vi hade kunnat önska mer) och knappt någon skare men nu ser det ut som säsongen är slut tyvärr.. Eftersom det är så pass varmt så är det ok på dagarna men på natten blir det kallt vilket gör att det är skare  hela förmiddagarna på den lilla snön som är kvar, så himla tråkigt. Poletten har trillat ner för Bettan och det hade varit roligt om hon fått fortsätta februari ut. Men… Det är ju en månad kvar, håller tummarna att alla prognoser har fel.

För tillfället får vi drömma oss tillbaks hur det hade kunnat vara. Här är ett par bilder från harjakten 2013, en riktigt fin vinterhare 🙂

Tellos hare 2013

 

Magnus, Tello & haren 2013.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.