Kvällsfika!

Att under flera månader i stort sätt inte äta något som helst bröd och sedan unna sig alldeles färska the-kakor med ost på och doppa i en kopp the var en himmelsk upplevelse, herre gud så sagolikt gott!!!

Har helt vant mig av vid mackor men ska jag väl unna mig så ska det vara något utöver det vanliga för jag kan lova att det straffar sig i efterhand. Magen är inte på topp för tillfället men känslan av hur gott det var är fortfarande färsk så – Jaa, det var såå värt det!!!

Nu vill jag bara att den retsamma hostan ska släppa och sen ska jag komma igång med träningen.  Det sista som sitter på magen skulle jag inte få bort hur mycket jag än skulle gå ner i vikt, det måste helt enkelt arbetas bort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.