Gammal & Ung

Sedan vi kom hem från semestern så har Tello klargjort för oss att han suttit färdigt i hundgården, det är plötsligt under all hans värdighet och han visar det tydligt! När man kommer upp i hans ålder och det inte gäller jakt, promenader eller bilåkning så är tydligen sängen/soffan det enda acceptabla alternativet…  Tello har aldrig under sitt snart 11-åriga liv uttryckt sina åsikter så tydligt som han  gör när det gäller detta så va tusan ska man säga? Han trivs bäst inne och inte behöver vi oroa oss för att han ställer till nåt så självklart så respekterar vi hans syn på livet som förtidspensionär  🙂

MysTello

Som kontrast till att förbereda pensionärslivet för Tello så planerar vi att ta en kull valpar på Signe till våren, räknar med att hon börjar löpa inom en månad vilket blir alldeles perfekt i tid. Hane är inte riktigt klar ännu men vi har en på gång som känns jättebra, vi ska träffa honom och hans matte inom kort så bestämmer vi efter det. Ska bli så spännande och roligt att se vad Signe lämnar efter sig 🙂

Så fort jag tar fram kameran så drar Signe tillbaks toköronen, min fina lilla knasmupp!

Jag och hundarna är ensamma hemma ikväll då Magnus jobbar och jag funderade på vägen hem vad tusan jag skulle göra till middag. Var inte direkt hungrig då jag åt en rejäl lunch, mer sugen på något. Så fick jag ett helt galet infall – jordnötsringar!!!! Det är evigheter (flera år) sedan jag åt dem och jag blev helt besatt av tanken att alldeles ohämmat vräka i mig en påse själv och helt enkelt strunta i middag. Sagt och gjort,  nu sitter jag här vid köksbordet, påsen är slut och jag har inte ett dugg dåligt samvete 🙂  Fixade lite kaffe efter frosseriet och sitter nu och myser vid köksbordet. Eftersom jag såg räven igen i morse så har jag dessutom plockat fram bössan, ammunition och kikaren,, håller stenkoll på åteln ikväll 🙂

One thought on “Gammal & Ung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.