Sök och Finn – P4!

Har sedan vi flyttade in med ljus och lykta sökt en ”mormorshylla” att ha i fönstret på toaletten. Trodde inte alls att det skulle vara något problem att hitta en sån men det visade sig vara stört omöjligt, har sökt överallt på nätet, på loppisar samt frågat vänner och bekanta omkring oss! Gav upp för ett par veckor sedan och beställde en helt vanlig gardinstång men har inte fått upp den än pga utomlandsresan. Tur var väl det för fredags ringde mamma till radioprogrammet ”Sök och Finn” på P4 där hon gjorde en efterlysning efter en mormorsstång och hon fick flera svar. Idag åkte vi och hämtade en av dem på en loppis i Härnösand, lite vitfärg på den så blir det helt perfekt!

Loppisar är ju alltid roligt! Jag hade utan problem kunnat fylla en släpvagn med massa fina grejer att ta med mig hem men fick förutom mormorshyllan nöja mig med två stycken fina burkar  🙂

One thought on “Sök och Finn – P4!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.