Om oss

Jag heter Ingela och är gift med Magnus. Våra barn är vuxna och vi har nyligen köpt vårt drömhus, ”Berglunds” lilla gård som ligger vackert beläget i skogskanten mitt på jaktvårdsområdet  i Ravansböle, Tynderö. Huset är under renovering och vi kommer göra vårt bästa för att behålla 1900-talskänslan men också med en del blandning av nytt. Det är en hel del som måste fixas innan vi kan flytta in i ”storhuset” och under tiden vi renoverar så bor vi i gäststugan, det är litet men mysigt och fungerar alldeles utmärkt!  Vi gjorde klart badrummet under hösten och nu under vintern så påtar vi på med lite småsaker för att ta nya tag till våren igen när avstyckningen är klar.

Här kommer jag i text och bilder dela mig av min och Magnus vardag, våra hundar, jakten men också renoveringen av vårt vackra gamla hus. Känns roligt att dokumentera utvecklingen inte minst för vår egen skull men också att få dela med oss till andra. Att renovera ett hus på det sätt vi vill kommer garanterat kräva en stor portion tålamod då vi lär stöta på patrull många gånger om men vi kommer också lära oss en hel del på vägen. Med det i beredskap och målet i sikte så kommer slitet vara värt allt i slutänden.

Vårt paradis!!!
Vår lilla gäststuga en vinterkväll.

Förutom renovering, jakt och träning med våra hundar så bedriver vi uppfödning av jaktlabradorer tillsammans med Maria Öberg, mer info om det hittar ni på Stargolds Kennels hemsida.

Fotografering är även det ett av mina intressen och jag gör mitt bästa för att lära mig hantera systemkameran och de manuella inställningarna. Det går sakta men säkert framåt, tyvärr gör mitt aningens dåliga tålamod när jag inte förstår på studs att det tar lite tid. På den här sidan blir det en mix mellan bilder tagna med systemkameran och bilder tagna med mobilen, mobilen är ju trots allt med överallt.

En gång vartannat år när vintern är som tråkigast ser vi till att komma iväg på en resa till sol och värme, ladda batterierna och fylla på med ny härlig energi. Vi skulle gärna åka oftare men det är svårt då vi har valt ett liv med många hundar och det krävs en hel del planering lång tid innan eftersom andra blir involverade för att hjälpa oss här på hemmaplan under tiden vi är borta. Man kan helt enkelt inte få allt 🙂

Kap Verde januari 2017
Magnus och jag, dammiga efter en fantastiskt rolig fyrhjulingstur i öknen!