Vi gick ”All in”!!!

I helgen var det dags för premiärhelg med husvagnen och man ska ju inte fega så efter jobbet i fredags bar det av, vi packade vi in hela gänget fördelade i varsin bil och så drog iväg till My, Erik och lilla Lukas i Edsele. En mysig helg med harjakt och en stor portion barn- & barnbarnsmys 🙂

Morfar & Lukas

Bettan skötte sig riktigt bra, i söndags gjorde hon sitt bästa jobb någonsin. Tyvärr missade My och jag det då vi hade brutit och åkt hem med Lukas och resten av gänget. Haren var smart och höll sig ifrån både Magnus och Erik så de kom inte åt den men… Det är en bra träningshare så det finns stor chans att den finns kvar nästa gång vi kommer.

En annan av skogens harar hade dock inte lika stor tur, den valde vägen förbi Magnus. Den här haren var inte Bettans utan Eriks hund Ölak som gjorde ett jättefint jobb 🙂

Lukas, Morfar & Haren

En härlig helg kort & gott! Hundarna skötte sig perfekt i husvagnen, bra jakt, kolbullar i skogen och trevligt sällskap.

Labbegänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.