Höst!

Vintern verkar dröja här uppe men hösten fortsätter att visa både sina bästa och sämsta sidor. Ena dagen blåser det o regnar från höger till vänster, riktig stormkänsla. O nästa dag är det precis sånt där fantastiskt fint höstväder som jag älskar. Lite träning blir det fortfarande med gänget. Skogen är fortfarande ”lättgådd” och jag hittade mer trattisar i söndags 🙂

Bara Ethel som fattas på bilden.

Idag blir det en hackig jobbdag då vi har lite saker att fixa, allt från tandläkarbesök nu på morgonen till att hämta husvagnen i eftermiddag. Tandläkaren hade jag lätt kunna hoppat över men det ska bli så roligt att äntligen få hem vagnen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.