Min ”lilla Henning”

Fast han är inte så liten längre Henning, otroligt barnslig fortfarande men har vuxit till sig till en rejäl och dessutom riktigt snygg grabb. Poletten när det gäller träning har verkligen trillat ned, han vet precis vad som gäller och han gör hela tiden sitt absolut bästa. Han är verkligen världens finaste & snällaste – jag älskar honom över allt annat 🙂

Två trötta grabbar efter träning (Henning i ryggläge och så Hadar)

Innan prommisen igår så tänkte jag att jag skulle ta med mig en påse ifall det kommit trattisar. Det har varit alldeles för torrt för dem under hösten men nu har det ju kommit en hel del regn. Den tanken försvann lika snabbt som den kom och ut gick jag – utan påse! Kom på det igen när jag plötsligt befann mig mitt i ett hav av trattisar, kepsen på huvudet fick då ett nytt användningsområde 🙂

Kan ju säga att det är inte lätt att plocka svamp tillsammans med fem nyfikna labradorer som funderade vad matte höll på med. För att förhindra att all svamp blev nedtrampad så fick jag helt enkelt sätta dem ner en bit ifrån så jag fick plocka ifred 🙂 Fick ihop så det räckte till middag men lämnade kvar en hel del.

Rådjursbiff, hasselbackisar och en trattis-sås. O så varsin guling som jag hittade på vägen hem 🙂

2 thoughts on “Min ”lilla Henning”

  1. Veronica Wernekrans says:

    Tittar in här titt som tätt och blir alltid lika glad.En fröjd för en hund,friluft och naturälskande liten människa som mig❤️.
    Mvh
    Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.