Hem ljuva hem!

Att varje dag känna att här, precis där vi är och att vi lever är precis där vi älskar att vara är en magisk känsla. Bästa stället i hela världen för oss och vi skulle inte byta det mot något – Hem ljuuuuuva hem!

Ok, lite vatten i närheten hade vi inte tackat nej till men utöver det så är det verkligen så perfekt som vi vill ha det! Ett hus/hem som uppfyller allt vi önskar, marker runtomkring som vi får träna våra hundar på och sol från tidig morgon till sena kvällen. En fantastisk miljö, sjukt vackert och 100% frid för själen 🙂

Idag tog jag semester, bara sådär helt utan planer och det är ju då semestern blir som bäst.

En dag i höstskogen!

Bara tre som inte fastnade på bild idag, lilla Sivan som är på besök hos oss i helgen o så mamma Signe och Bettan. Fotografen hann inte riktigt med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.