Mera jakt och finaste kattbarna!

Helgen som var ägnades 100% till jakt på gäss och änder i fina Ljusdal! Ett härligt gäng människor med fina hundar, några erfarna och för några var detta helt nytt 🙂

En sån där riktig energiboost-helg, så galet roligt. Men väldigt intensivt så på söndag kväll var både vi och hundarna helt slut, slut på ett bra sätt. Grämer mig dock att jag inte tog fler bilder men det var liksom fullt upp hela tiden så jag glömde bort den biten.

Idag kom dagen då det var dags för besiktning, vaccinering och chippning för småpojkarna. Det visade sig att det var inte två små pojkar vi har haft här hemma i snart tolv veckor, det är en liten flicka och en pojke. Vår lilla Kurt är fortfarande en Kurt men lilla Sirius får nya familjen byta namn på för det visade sig vara en hona. Fast å andra sidan skulle Sirius kanske passa på en tjej också 🙂 Bilresan till veterinären gick som en dans och veterinärbesöket gick lika bra. Lugna och fina små barn som förstås charmade personalen på Vettris.

Om väderprognosen håller vad den lovar just nu så blir det sjöfågeljakt på lördag och senare på kvällen kombinerad kräft- och surströmmingsmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.