Mysig helg!

Tog ledigt i fredags och ägnade större delen av dagen tillsammans med Lisa som fyllde inte mindre än 8 år 🙂 Jag hade sedan läge lovat henne att vi skulle ”gå på salong” och fixa hennes naglar på hennes födelsedag men när det väl var dags att boka så insåg jag att det var lättare sagt än gjort då det var 16-årsgräns överallt. Med all rätt om man ska använda de produkter som de använder på oss vuxna. Fick tillslut tag på en tjej som fixade det. Vi fick ta med oss vanligt lack o så tog hon det väldigt försiktigt. Lisa blev så fin och hon var nöjd, vi avslutade med en tjejlunch tillsammans 🙂

Så blev det lördag och mellan regnskurarna när det blev sol susade Magnus och jag ut till Färja o käkade en god lunch, så mysigt.

Serranovåffla med creme fraiche, kokt ägg, citron och färska örter

Efter det fick vi värsta paltkoman och hamnade i soffan framför tv:n, struntade i middag och åt ost och kex istället 🙂

Vi avslutade helgen med en dag i Matfors. Passade på att träffa My, Erik och lilla Lukas som var på Brukshundsklubben där. Hejade på My och Viper som knep förstaplatsen på lydnadstävlingen. Stort grattis, ni är så duktiga <3 Så blev det förstås barnbarnsmys 🙂

När vi liks var i Matfors så passade vi på att åka till Anders & Agneta till deras nya hus. Så fint o det kommer bli så bra! Gott fika, trevligt sällskap och Hadar fick busa en stund med Anders lilla Säpo som bara är två veckor yngre än Hadar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.