Finns det en värld utanför valplådan?

Nu börjar det bli tråkigt i lilla valplådan. Jag lyfter ur dem varje gång jag städar och protesterna blir högre för varje dag när jag sätter tillbaks dem 🙂 I morse började de klättra på kanten så nu är det nog inte många dagar kvar innan vi tar bort bebispoolen och utökar ytan till dem.

Nyfikna gullisar

Det går fort nu, de blir stadigare på benen för var dag som går 🙂

Henning och jag följde med Magnus och Nisse ut när de tränade ikväll. Bortsett från att Henning helst vill leka med Nisse så skötte han sig bra – Lillgubben 🙂

Värsta sötchocken fick jag ikväll när My skickade en bild på lilla Lucas, hur söt kan man vara!!!!!!

Nyblivna lilla familjen fick åka hem idag, längtar tills vi kan träffas <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.