Vi väntar på ögonen!

Nu är de så söta smågullen och det är svårt att inte fastna vid valplådan. De drömmer livligt, ålar omkring i valplådan och är sötare än någonsin. Nu fattas bara att de öppnar ögonen och det kommer nog ske vilken dag som helst nu.

Kärlek x nio 🙂
En liten pojke 🙂

Den lilla killen på sista bilden blir nog kvar hos Magnus, lilla ”Hadar”. OM inget oförutsett händer… 🙂

Den här lördagen har verkligen bara flytit på. Inga planer, bara gjort vad vi haft lust med. Lite såna där tråkiga saker som att städa var helt ok blandat med valpmys. Magnus har varit ut och provkört sin nya båt tillsammans med Danne och det gick bra, nästa gång ska jag följa med men måste fixa en ny flytväst först 🙂

Gänget har fått vara inne med mig hela dagen och Henning verkligen njuter när han få vara tillsammans med sin absoluta favorit – Ethel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.