Pussel!

Nu börjar valp/jobb-pusslandet på allvar för att få ihop jobb och lillkillen. Det är en himla tur att vi jobbar lite olika tider Magnus och jag samt att jag dessutom har möjligheten att arbeta hemifrån. Det närmaste veckorna kommer jag vara en hel del ledig varvat med lite distansarbete och några halvdagar på jobbet. Ett par timmar klarar han sig inne tillsammans med tjejerna 🙂

Det känns verkligen att lugnet lagt sig här hemma nu, Henning är en del av flocken och han är en trygg och fin liten kille.

Signe, Elsa & Henning

Emellanåt måste det undersökas lite men inte alls på samma sätt som tidigare.

Henning är söt som socker och många vill träffa honom, det är kul 🙂 I söndags kom Anders och Agneta och efter valpgoset passade vi på att träna tillsammans en stund. Det är verkligen helt otroligt att vi har fullt träningsbana lägdor här uppe i Norrland i mitten av januari

Ice & Elsa (Signe/Morr)

Helgen avslutades med finbesök av en lappuggla här hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.