Höstrusk!

Jag flexade ut redan vid lunch igår, kände att jag behövde komma ut i solen som gårdagen erbjöd. Åkte hem, hamnade i soffan o somnade. O jag sov… Vaknade en stund för att sen somna om, höll på så hela kvällen ända tills det var dags att gå o lägga mig i sängen och somna för natten. Inga problem alls, jag somnade som en stock och sov till strax efter åtta i morse. Den där efterlängtade solen, den bommade jag helt och hållet men jag tror baskemig att jag behövde sömnen för idag är jag piggare än vad jag varit på hela veckan. Jag har varit så galet trött så jag har nästan blivit orolig att det har varit nåt fel på mig – på riktigt!

Idag har vi varit ute, först på en prommis o efter det blev det träning med Elsa och Ethel innan värsta hustruskvädret drog igång. Nu känns det skönt att sitta inne, ta en kopp kaffe (eller två) och höra hur elden sprakar i vedspis och kakelugnarna. Snart är det dags att göra oss i ordning för att åka till Danne & Fredrik på middag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.