Vi ökar!

Fram till idag har vi bara gått runt lägdan, jag och Signe med lilla Henning. Idag ökade vi på och gick upp i skogen, det var verkligen lattjo! Han älskar Signe och kämpar för att hinna med men har förstås inte en chans 🙂 Hon är så fin och försiktig med honom när vi är ute.

Jag tog med mig en dummie på prommisen som jag smugglade ut lite här och där så Signe fick träna lite också. Funkade bra några gånger men sen släppte hon mig inte en millimeter. Hon visste alldeles för väl vad jag hade så tillslut gick det inte att smuggla ut något mer 🙂

När vi kom hem hade Magnus förberett för lite träning med Elsa och Ethel, hemma på lägdan. Det blev en bra träning, så skönt när någon annan tänker ut ett upplägg 🙂

Hela gänget är nöjda med dagen, även jag och Magnus. Henning är jättetrött och ligger just nu utslagen på golvet bredvid min stol i köket. Han ligger på hörnet av min filt som jag egentligen hade tänkt svepa om mig, frusen efter duschen. Nu har jag inte hjärta att ta ifrån honom den, han ser så himla mysig och go ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.