Vart tog vintern vägen?

Här hemma är det i stort sätt helt bart och det känns så himla trist. Tack och lov så regnade och blåste i stort sätt all is bort under helgen. Jag är livrädd för is, rädd att jag ska halka och slå upp mitt diskbrock igen. Är det liks ingen snö så kan det lika gärna vara helt bart på backen.

Henning, Signe och jag tog en prommis i förmiddags. Det funkar med Signe för hon är försiktig. Elsa, Nisse och Ethel, de är som tre projektiler helt utan känsla för vart Henning är och att han är liten.

Spännande blev det när husse kom som från ingenstans med bössan på axeln tillsammans med stora idolen Nisse, då blev jag liksom ”över” för en stund 🙂

Nu är han trött min lilla Henning. Han ligger och snarkar under min stol i köket och jag vågar knappt röra mig.

Strax ringer lillkillens inbyggda matklocka. Det börjar bli dags för lite middag, både för hundar och för oss. För oss människor står det Tacos på menyn, har längtat hela dagen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.