Välkommen lilla Henning!

Tidigt på torsdag morgon satte jag och Magnus oss i bilen och åkte till Uppsala för att hämta min lilla Henning som äntligen, efter lång längtan, skulle flytta hem till oss. Bilresan gick bra, han pep typ en kvart o sen sov han nästan hela vägen hem innan det var dags för en rastning.

Henning

Efter lite ”uppfostran” av stortjejerna så har han kommit snabbt in i flocken, en tuff liten grabb.

Henning & Bettan myser

Idag tog vi första prommisen, ett varv runt lägdan. Skogen törs jag inte gå upp till då det blåser som det har gjort sen i torsdags.

Det var svårt att få till några bra bilder på världens finaste lilla kille eftersom han är runt fötterna på mig hela tiden. Det är bra och det ska jag vara rädd om och uppmuntra, bara lite svårt att ta kort på honom 🙂

På nyårsafton hade vi besök av Kicki & Pelle. Magnus, Pelle & Danne jagade knipa på förmiddagen. Kicki och jag hade ingen lust att följa med så vi gick på en prommis med gänget istället. En flaska skumpa följde med och den avnjöt vi i varsin plåtmugg, i solen uppe på berget medans hundarna sprang av sig lite energi.

En trevlig nyårsafton fick vi tillsammans och även om vi var lite trötta på nyårsdagen så var det värt det 🙂

Gott Nytt År och God Fortsättning!

One thought on “Välkommen lilla Henning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.