Duktiga lilla MysBettan!

Efter en lång dag i skogen med husse och Danne så är lilltjejen trött och nöjd. Ingen hare skjuten men efter en aningens trög start fick hon till det riktigt bra. Ett bra jobb av Bettan och en stolt husse som kopplade precis när vintermörkret smög sig in. Den här tiden går det snabbt när mörkret börjar falla så det gäller att ha pannlampan med sig. Batterier i pejlen är också bra att ha i fickan och inte i ryggsäcken som står ända borta vid bilen. Men det är en helt annan historia, en historia vi alla någon gång råkat ut för 🙂

Stövare älskar värme… Och samma när det gäller mat… Så efter en extra stor ”efterjaktmiddag” så var det mysigt att kura ihop sig som en liten kanelbulle på bädden och dessutom få en varm filt över sig. Bilden togs för över en timme sedan och hon har inte rört sig ur fläcken, hon ligger fortfarande i exakt samma position <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.