En mysig julhelg!

En riktigt mysig jul har vi haft! Julafton startade Magnus och Bettan med en skogstur. Hon hittade rätt på en hare men den fintade henne två gånger och sen var det dags att bryta för att bege sig hem då vi skulle iväg till Regina på eftermiddagen. En trevlig kväll fick vi med Regina och hennes familj, mamma och Fredrik. Jag knäppte lite bilder på sötaste småkillarna men allihop blev suddiga…

Ikväll har vi varit hos pappa och Christina, en till mysig julkväll. Fanny var med och ikväll hade Fredrik dessutom sina barn med sig. Frida och Kricke var hemma med Otis och Juni. De är 1,5 år nu och så galet söta. De har verkligen lärt sig snabbt vad julklappar innebär, helt övertygade att allt var till dem 🙂 Bilder…? Nä, ingen idé för det blir bara sudd ändå med mobilkameran. Det börjar bli dags att byta mobil. Det är inte bara kameran som krånglar, typ allt annat också. Jag har inte tålamod med sånt!

Fina julklappar har vi alla fått, barnen som vi vuxna!

Den här fina ljusstaken fick jag av Magnus, passar perfekt till vårt fina vinställ 🙂

I morgon har jag en sån där dag som jag fortfarande behöver ha emellanåt, en ”har-inga-planer-alls-och-gör-precis-bara-vad-jag-har-lust-med-just-då-dag”.

Önskar er en god fortsättning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.