Kalas & semester

Lördagen var en riktig ”kalasdag” – bokstavligen ? Vi började med att fira Danne & Fredrik och senare på eftermiddagen åkte vi och firade My. Mycket gofika och god mat blev det på bägge ställena och så himla trevligt!

Danne & Fredrik
Mys fina Izzy med ”lillebror” i munnen ? Foto: My Rosenholm

Halva tiden har gått och visst syns det tydligt nu att det döljer sig en liten bebis i magen ? Som vi längtar ❤️

Den här dagen har gått åt till förberedelser, vi åker i kväll och Fanny tar hand om både hus och hundar hela veckan när vi är borta. Väskorna är packade och vägda, vi måste provväga hemma för att vara på den säkra sidan då jag är helt okapabel att packa normalt. Det var verkligen min plan den här gången att packa med förnuft men det sprack. Gissar att jag kommer använda 10% av det jag tagit med mig men… Då får det vara så för det har varit värre att åka med känslan att ha för lite med.

Första advent är det idag också, sååå mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.