Ledig dag och ”julfeeling”

Tog ledigt idag för att julfixa här hemma. Hann inte i helgen som var men ville få klart innan vi sticker iväg till sol och värme på måndag. Det tog längre tid än vad jag tänkt, bara stjärnorna i fönstren tog en hel evighet – de ville inte alls samarbeta med mig. Men nu är det klart, för nu i alla fall…. Innan vi tar in julgranen så ska det till en riktig julstädning men det får bli när vi kommer hem igen och batterierna är laddade 🙂

Kontor
Sovrum
Vardagsrum
Kök
Tomtemor & Tomtefar
Hall

Känner mig nöjd och även hundarna verkar avslappnade. Tror jag ska förpassa mig till soffan nu, dra en filt över mig o glo på tv en stund innan kärleken kommer hem <3

One thought on “Ledig dag och ”julfeeling”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.