Sovmorgon och lugn i själen!

Att vakna strax efter 9 brukar kunna skapa panik hos mig, en känsla av att sovit bort alldeles för mycket av dagens bästa timmar – morgonen! Det händer verkligen inte ofta men i morse hände det. Den här gången konstaterade jag bara vad klockan var och kände att jag var värd varenda minut av nattens och morgonens sömn 🙂

Dagen har bara rullat på i samma lugna takt, inga måsten och inga speciella planer. Per, Agnes och Linnea kom förbi med Tyragumman. Vi tränade en liten stund och Tyra är så himla nöjd med sin nya flock. Tjejerna var duktiga, de turades om att köra Tyra och även om det blev lite förvirrande för henne att jag var med så skötte hon sig fint 🙂

Linnea, Tyra & Agnes

Kvällens middag blev en misslyckad Jansson som aldrig ville ”kräma till sig”, den blev bara vattning. God men ändå en besvikelse… Fattar inte varför, jag har väl gjort Jansson så många gånger?!?!? Det är bara att ta nya tag, på´t igen 🙂

Magnus fina hjort-trofé sitter nu äntligen på väggen i vardagsrummet och det blev så fint!

Det skottet var en fin 50-årspresent som sedan också prydde väggen här hemma hos oss på ett väldigt fint sätt 🙂

2 thoughts on “Sovmorgon och lugn i själen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.