Mormor Signe!

Signe har blivit mormor och idag kom jag äntligen iväg till Linda och fina Alva som blev mamma till fem små underverk för snart fyra veckor sedan. Fyra tikar och en hane blev det 🙂

Så himla fina och härliga valpar! Rejäla, kavata och framåt är de alla fem, det här kommer bli så bra 🙂

Men hur pigg man än är så går liksom proppen ur tillslut och är man inte ens fyra veckor, då slocknar man. Jag blir lika full i skratt varje gång när hela kullen somnar samtidigt, gärna i en valphög. Jag älskar verkligen valphögar <3

Mamma Alva är så duktig med de små, fina tjejen! Kul var också att hon blev sååååå glad när jag kom, herre gud vad hon åmade sig och pratade med mig 🙂 Det blev nog jättemärkligt för henne att jag kom hem till henne, jag brukar ju stå på en lägda och kasta tygpåsar 🙂 Alva visade glatt upp sina valpar och det syntes på hela henne hur stolt hon är över de små.

Härligt jobbat matte Linda med både Alva-gumman och en jättefin kull, stort lycka till nu <3

Alva
Foto: Linda Edlund
Alva & Elsa – 3 månader gamla
Mormor Signe och moster Elsa hälsar och grattar

Åååh, vad valpsjuk jag blev nu. Jag längtar så mycket tills det är dags för Signe. Men hur ivrig jag än känner mig så är det himla bra om hon kan vänta med att börja löpa tills efter vi kommer hem från Kap Verde. Det är troligen ingen fara alls men skulle vi ha oturen att hon startar tidigare så löser det sig ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.