Dödsdansen!

Igår var det äntligen dags. Jag och Ullis har sedan länge bokat biljetter till Dödsdansen som visades på Tonhallen igår kväll. Vi satt på första raden, nästan i knät på skådespelarna. Herre jäklars, så nära Persbrandt har jag aldrig varit och kommer nog aldrig vara igen 🙂

Finns bara en sak att säga, helt galet bra – över förväntan! Mycket allvar som vred om hjärtat precis där det var tänkt men också en hel del glimtar av humor mitt i all tragedi, tack vare dessa tre fantastiska skådespelare.

Så kom söndagen som trots skitväder blev hyfsat bra. Lite träning tillsammans med Agneta, Dan, Carina och deras fyrbenta. De skötte sig bra allihop men det var himla skönt med en varm kopp kaffe i värmen inomhus efteråt för fy tusan va ruggigt det var och va frusna vi blev.

Vårt lilla vinställ saknade två flaskor så i fredags var jag och shoppade lite. Eftersom vårt hem till stora delar går i skogens och djurens tecken så tycker jag även att det är lite kul med viner som gör det. Hittade den här:

En fin liten flaska 🙂 O så hittade jag ett vin som heter ”LYNX – Petite Sirah”.

Den delade vi på till söndagsmiddagen och den var verkligen jättegod.

Den passar likväl till maten som bara ett glas så där på fredag eftermiddag när man fixar maten – rekommenderas varmt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.