Vintern kom…

… men försvann lika snabbt igen. Det är bart ute men frostigt och det är också vackert.

Eddie & Stargolds Who’s That Girl ”Diva” (Signe/Morr) gjorde anlagsprovet för viltspår idag och självklart flexade jag ut för att följa med och vara moraliskt stöd. Eller… Eddie var lugn som en filbunke och hade klarat sig precis lika bra utan mamma Ullis och mig men vi ville ju vara med 🙂 Både för att det är roligt och för att vi förstås är intresserade 🙂

De fixade provet med bravur, inte en enda anmärkning och vi är så stolta! Ett härligt team som fixade provet tillsammans på bästa sätt. Till våren kammar ni hem de tre öppenklasproven plättlätt – är helt övertygad. Mamma Signe, Syrran Elsa och Morbror Nisse grattar också 🙂

Nu är det fredag och vi har kommit hem både jag och Magnus. Gänget har fått en prommis och även mat i magen. Snart ska även vi människor få mat, smal men god mat. Någon (alltså jag) har lagt på mig tre extrakilon under senaste veckorna, så nu tar vi tag i det innan det spårar ur igen!

Efter middagen blir det en kväll framför tv:n, ryggläge i soffan och bara må gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.