En sån där bra vecka!

Veckan som varit har varit så där extra bra! Jag startade med en tvådagarsutbildning i Workshop-ledning i Stockholm. Det gav mig massor, jag känner mig superinspirerad och ser verkligen fram emot steg två i februari!

Hemkommen från Stockholm så fick jag äntligen träffa en del av min familj som jag aldrig träffat tidigare. Det var förstås lite nervöst men också helt fantastiskt. Jag tänker inte skriva så mycket mer om det med respekt för alla inblandade, vi ser hur det tar sig så berättar jag kanske mer om det så småningom.

Helgen har varit lugn och fin. Agneta och jag tränade tillsammans igår, så mysigt! Jag körde bara Elsa den här gången och jag tyckte det gick riktigt bra. Gillar verkligen Agnetas Ice (Signe/Morr), så trevlig kille!

Idag är det farsdag och innan jag gav mig iväg till min fina lilla pappa så tog jag en skogstur tillsammans med gänget i snön som kommit. För varje år som går så blir jag mer och mer ”snö-motståndare” men samtidigt så tycker jag ju innerst inne att det är mysigt och fint. Snöknarret under stövlarna ger mig dessutom en måbrakänsla med en stor portion nostalgi och minnen från långt tillbaks <3

Önskar bara att det inte kommer så jäkla mycket i år, bara så där lagomt…

En påpälsad matte och förväntansfulla fyrbenta som vet att nåt skoj är på gång 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.