En härlig helg…

… som avslutades tillsammans med hundarna. Träning i Bergafjärden under förmiddagen med ett härligt och glatt gäng hundar, mattar & hussar 🙂

Signe & Elsa

Hittade lussebullar på Circel K när jag var förbi där på vägen hem och kunde förstås inte låta bli, en av mina stora svagheter.

Att soppåsen fick följa med till Bergafjärden tur och retur var inte enligt plan. Där får jag skylla på mitt guldfiskminne, hann glömma bort den under de cirka 200 metrarna från huset till soptunnan när jag skulle åka.

Tur den inte luktade illa…

Dagen avslutades tillsammans med Eddie och Diva som gick ett blodspår här hemma som jag och Magnus la i morse. Det gick som en dans, så duktiga bägge två 🙂

Eddie & Diva

Nu är det dags att boka anlagsprovet till dem så de kan köra vidare i öppen klass till våren.

Min lilla mjölktand släppte taget om livet nyss och trillade ur. Så skönt men känns väldigt konstigt, funderar hur tusan jag ska kunna äta något som måste tuggas. Det lär ju ta flera veckor innan jag har en ny tand på plats.

Nu är Stargolds hemsida uppdaterad med våra valpplaner, det ska bli så himla spännande – längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.