Höstblommor…

…på plats! Det blir så himla fint med ljung, en riktigt ”höst-boost” som helt får mig att glömma höstens baksidor 🙂

Signe och Elsa fick följa med mig till Birsta i morse, det går ju bra nu när det inte är någon fara att det blir varmt i bilen. Vi gjorde Plantagen, Coop och en snabbis på Birsta City. Eller inte vi kanske, tjejerna satt i bilen och jag sprang på affärer 🙂 Nöjd efter effektiv shopping och väl hemkommen så fanns det kvar energi för lite städning också. Sen kom solen, då ville vi bara ut, jag och brudarna – underbart höstväder!

Elsa, Signe & jag

Nu är ljusen tända, det börjar närma sig middag och jag känner mig nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.